Ochrana osobných údajov

  • komplexná dokumentácia k ochrane osobných údajov

  • logo 100% právnej garancie

  • zodpovednosť advokáta za škodu až do 200 000 eur

  • elektronická komunikácia s klientom

Nový zákon o ochrane osobných údajov ukladá každému, kto spracúva osobné údaje, viaceré povinnosti. Za ich nesplnenie Vám v prípade kontroly bude uložená pokuta až do 200 000 eur.

Vyhnite sa pokute tým, že si dáte vypracovať komplexnú dokumentáciu k ochrane osobných údajov našou advokátskou kanceláriou.

Komplexnú dokumentáciu k ochrane osobných údajov sme už spracovali pre vyše 200 klientov.

 

V oblasti ochrany osobných údajov poskytujeme nasledovné služby:

  •  analýza stavu spracúvania osobných údajov vo vašej firme

  • určenie vašich povinností vyplývajúcich zo zákona o ochrane osobných údajov

  • zavedenie evidencie vami prevádzkovaných informačných systémov

  • oznámenie informačných systémov na Úrad na ochranu osobných údajov

  • vypracovanie dokumentácie o opatreniach na ochranu osobných údajov

  • vypracovanie Bezpečnostného projektu s certifikátom o súlade so zákonom

  • aktualizácia Bezpečnostného projektu

  • vypracovanie „Ochrana osobných údajov“ s logom právnej garancie na vašu internetovú stránku

  • poučenie oprávnených osôb

  • zavedenie dokumentácie do praxe

  • spracovanie Zmluvy medzi prevádzkovateľom a sprostredkovateľom

  • príprava zodpovednej osoby na skúšku

  • poverenie zodpovednej osoby

  • zastúpenie advokátom pri kontrole z Úradu na ochrane osobných údajov

  • zastúpenie advokátom v konaní pred Úradom na ochranu osobných údajov

  • logo 100% právnej garancie na váš web

Pokiaľ máte záujem o právne služby našej advokátskej kancelárie dohodnite si s nami bezplatnú konzultáciu. Radi vám zodpovieme na vaše otázky týkajúce sa protikorupčného systému pre vašu firmu.

Ak si však chcete vypracovať potrebné dokumenty k ochrane osobných údajov pre vašu firmu sami, zakúpte si vzorovú dokumentáciu k ochrane osobných údajov spracovanú našimi advokátmi. Komplexná dokumentácia k ochrane osobných údajov pre jednotlivé druhy podnikania je vynikajúcou a overenou pomôckou na vypracovanie všetkej potrebnej dokumentácie, ktorú zo zákona o ochrane osobných údajov musíte mať.