Ochrana osobných údajov

Komplexné riešenie GDPR

Takmer každá firma, živnostník či organizácia spracúva osobné údaje (napr. meno, priezvisko, e-mail, IP adresu) svojich zákazníkov, klientov alebo zamestnancov. Pokiaľ aj vy spracúvate osobné údaje, vznikajú vám viaceré povinnosti vyplývajúce z nového Nariadenia o ochrane údajov (GDPR). Na základe dôsledného auditu posúdime či spracúvate osobné údaje správne, navrhneme zmeny a nevyhnutné bezpečnostné opatrenia a vypracujeme kompletnú dokumentáciu.

Oblasti ochrany osobných údajov sa venujeme už vyše 10 rokov. Sme autori úspešnej publikácie s kompletnými vzormi GDPR v praxi, podľa ktorej GDPR zvládlo stovky zákazníkov úplne sami.

Ochrana pred pokutami

Všetky dokumenty, vypracované našimi advokátmi, sú na najvyššej odbornej úrovni. Prešli viacerými kontrolami a zaručujú 100% právnu garanciu, preto sa nemusíte obávať uloženia pokuty. Ak by ste náhodou pokutu dostali,preberieme za ňu právnu zodpovednosť

Kniha GDPR v praxi zadarmo

Riešenie GDPR nie je jednorazová záležitosť. S osobnými údajmi vašich zamestnancov či zákazníkov pracujete stále, a preto z času na čas sa k tejto problematike vrátite. Preto každému klientovi darujeme našu publikáciu GDPR v praxi, ktorá obsahuje praktické informácie o podmienkach spracúvania osobných údajov.

Ako to prebieha?

Krok 1

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás: Neviete či máte GDPR zavedené správne alebo ste sa k tomu ešte nedostali vôbec?Kontaktujte nás telefonicky alebo mailom a my vám pomôžeme.

lanikova_group_kontakt

Krok 2

Vypracujeme vám cenovú ponuku

Na základe vstupných informácii vám vypracujeme fixnú cenovú ponuku. Už dopredu presne viete, koľko vás to bude stáť.

lanikova_group_advokat_bratislava_cena

Krok 3

Urobíme u vás audit

Všetky potrebné informácie o tom, ako spracúvate osobné údaje, získame počas auditu, ktorý urobíme osobne vo vašej firme alebo cez telefón.

lanikova_group_advokat_bratislava

Krok 4

Vyriešime vám GDPR

Vyhodnotíme, aké zmeny musíte pri spracúvaní osobných údajov prijať a vypracujeme vám všetku potrebnú dokumentáciu.

lanikova_group_gdpr

Aké služby vám poskytneme?

  • audit spracúvania osobných údajov vo vašej firme
  • určenie vašich povinností vyplývajúcich z GDPR a zákona o ochrane osobných údajov
  • usmernenie k zosúladeniu spracúvania osobných údajov s GDPR
  • príprava záznamu o spracovateľských operáciách
  • vypracovanie dokumentácie o prijatých bezpečnostných opatreniach
  • posúdenie vplyvu na ochranu osobných údajov
  • informácie o ochrane osobných údajov na web
  • spracovanie zmluvy so sprostredkovateľom
  • poverenie oprávnených osôb
  • vypracovanie súhlasu pre dotknutú osobu
  • zavedenie dokumentácie do praxe
  • in-house školenie zamestnancov
  • plnenie povinností externej zodpovednej osoby
  • zastúpenie advokátom pri kontrole z Úradu na ochrane osobných údajov
  • zastúpenie advokátom v konaní pred Úradom na ochranu osobných údajov

Ak máte záujem o naše služby, kontaktujte nás.

Súhlasím so zasielaním užitočných informácii a reklamných materiálov na môj email

Prečítať ochranu osobných údajov